/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c8c/81677931/files/2014/12/img_2006.jpg

In september is mijn oma overleden. Het is heel bijzonder dat we haar zo lang in ons midden hebben gehad. En afscheid nemen van een grootouder als je zelf 45 jaar bent is nog steeds verdrietig maar haalt ook heel veel mooie herinneringen boven. Ik kom uit een familie waar eten wordt gewaardeerd en er zijn veel mooie momenten te bedenken waarin wij met z´n allen genoten van lekker eten en elkaars gezelschap.

Toen mijn oma naar een verzorgingstehuis ging en een groot deel van haar spullen zijn verdeeld, heb ik haar wafelijzer gekregen. Emile was in die tijd druk aan het ijsmaken, en de wafels smaakten er heerlijk bij. In het weekend van haar overlijden hebben we het ijzer weer tevoorschijn gehaald en wafels gebakken. Het recept had ze zelf opgeschreven!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c8c/81677931/files/2014/12/img_2002.jpg