Een beetje slenterend door Utrecht rond lunchtijd, kwamen wij gisteren opnieuw terecht bij Carla’s Conditorie. Ze serveren hier heerlijk scandinavisch brood en zoetigheden!

Een tijdje geleden hebben wij gesproken met Carla. Zij bleek de vroegere eigenaar te zijn van Broodnodig in de Burgemeester Reigerstraat, met dat leuke terras aan het spoor. En inmiddels heeft zij een tweede Conditorie geopend in de Händelstraat, in ons oude woonbuurtje Oog en Al. Erg leuk vind ik dat zij als moderne ondernemer de benodigde investering via crowdfunding heeft verworven!

Wij waren gisteren bij Carla’s Conditorie Achter de Dom. Gezellig pandje met een mooi terras midden in de stad en naast de Dom. Helaas was het weer iets te fris en bewolkt om lekker buiten te kunnen zitten.

En wat hebben we gegeten? Remco had een rijk gevulde Tönbrodsrulle met kip, avocado en wortelsalade. En ik heb gesmuld van een smushi, een klein hartig gebakje met een basis van smörrebröd, belegd met wasabimayonaise, zalm en kaviaar. Als dat niet feestelijk is, en het zag er ook nog beeldig uit!

Benieuwd? Meer informatie op de website Carla’s smaak.  Volgende keer maar een keer de theetafel……..