Vrouwen en chocolade, need I say more…….. Dus elke verjaardag zorg ik ervoor dat er minimaal 1 chocoladedingetje is. Niet voor de gasten hoor, maar voor mezelf! Zo is een verjaardag altijd geslaagd, ook als de kadootjes tegenvallen 🙂

Voor mijn collega’s heb ik de parijse chocoladetaart gemaakt. Maar mijn gasten thuis heb ik appeltaart en chocoladebrownies geserveerd. De brownies worden zo lekker door heel veel chocolade en goede walnoten. Ik heb ze deze keer hele noten gekocht en dat was erg lekker.

Ingrediënten

  • 550 gram pure chocolade
  • 225 gram boter
  • 3 eieren
  • 225 gram suiker
  • 75 gram zelfrijzend bakmeel
  • zout
  • 100 gram gehakte walnoten (mag meer, maar ik vind dit genoeg)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • rechthoekige bakvorm 24×30, bekleed met bakpapier

boter en 225 gram chocolade laten smelten en iets laten afkoelen. Rest van de chocolade fijnhakken.

In kom de eieren en suiker schuimig kloppen. De gesmolten chocolade in delen doorkloppen

IMG_2539